Programma
Een hilarisch en kolderieke rechtszaak waarbij u zelf getuigen bent! Gebaseerd op waargebeurde feiten uit een van de laatste heksenprocessen van Europa. Is de verdachte schuldig aan hekserij en moord? Met die heikele kwestie wordt u geconfronteerd als jurylid in een heus heksenproces. Het zal voornamelijk van uw wijs oordeel afhangen of Entgen Luyten, de eigenaresse van de plaatselijke herberg, al dan niet terecht is beschuldigd voor een aantal misdaden, waaronder moord.

Omdat enkele belangrijke getuigen niet aanwezig kunnen zijn, wordt u verzocht om hun plek in te nemen. Daarin wordt u bijgestaan door Memel: de middeleeuwse toneelspeler die u daarbij begeleidt. Minus de excentrieke heksenjager is heilig overtuigd van haar schuld. Wel of niet schuldig? Dat is de vraag! Aan u om Entgen een eerlijk proces te geven.

Wat moeten de gasten doen?

Speuren naar de moordenaar: is het Entgen of één van de anderen? Dit maken uw gasten in groepsvorm duidelijk tijdens het slotoordeel. Ze baseren hun oordeel door te redeneren vanuit de aanwijzingen die tijdens het theater naar boven komen. Tevens krijgt men de mogelijkheid de verdachten zelf te ondervragen.

Wat vragen wij van u?

 Vier personen die een heel klein rolletje in het verhaal kunnen spelen. Op de avond zelf zullen die personen uitleg krijgen over de precieze bedoeling.

Groepsgrootte

Tot ongeveer 70 personen.

Inclusief

3,5 uur durend programma door drie acteurs en actrices en een prijs voor de winnende groep.

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook