Programma
Uw gastheer Lorenzo heet uw gasten welkom. Hij weet de sfeer er direct in te krijgen en nodigt de mensen uit voor een daverende spelshow vol humor, zang en competitie. De vragen en opdrachten allen in het teken van ''Ik hou van Holland''. Onder andere een meezing- en vragenronde komen aan bod. Telkens worden er twee of meerdere kandidaten naar voren gehaald die het tegen elkaar zullen opnemen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een flitsende showdesk. Handen aan de knappen en wie het eerst drukt mag het antwoord geven.

Natuurlijk zijn er te gekke themaprijsjes per ronde te vergeven. Schraap de kelen en zing luidkeels mee met de grootste Hollandse krakers en de allerbeste hits van eigen bodem. Geïnspireerd door het gelijknamige TV-programma!

Duur

 Dit programma duurt 3 uur (ontvangst, showblokken en zang).

Verschillende spelonderdelen

Er zijn allerlei verschillende spelonderdelen die telkens met één of meerdere spelers uit het team worden gespeeld. Soms zelfs met het hele team. Denk hierbij aan ''hoedje op, hoedje af'', ''raad de reclame of bn'er'', ''het woorden maak-spel'' en het bekende ''geen ja, geen nee''.

Groepsgrootte

Tot ongeveer 80 gasten. Daarboven raden wij aan extra acteurs of acts in te zetten.

Muziek

Muziek is een belangrijk onderdeel van dit programma. Gastheer Lorenzo zingt tussendoor en aan het eind van het programma ook nog diverse Hollandse feesthits om iedereen op de dansvloer te krijgen.

Inclusief

3 uur durend programma door een acteur, Hollandse prijsjes, showdesk, geluidsset, licht en 2 themabanners.

 

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook