Programma
Terug in de tijd van bulderende kanonnen en woeste zeerovers beleven de kinderen allerlei avonturen met Simon Snotje en Kapitein Bonk.

Programma 1: Op zoek naar de schat
Piraat Simon Snotje is op zoek naar de schat. De gemene Kapitein Bonk heeft deze van hem gestolen. Samen met de kinderen gaat Simon op zoek. De kinderen moeten natuurlijk wel eerst omgetoverd worden tot piraat, anders kunnen ze Simon niet helpen. Een spannend en komisch theaterstuk met veel humor en actie.

Programma 2: Het eiland vol gevaren
Kapitein Bonk en Simon Snotje hebben iets gehoord over een eiland hier ver vandaan, waar het vol ligt met goud en juwelen. Uiteraard willen ze deze kans niet laten schieten en gaan ze op pad. Ze gaan het avontuur tegemoet. Aan de kinderen wordt gevraagd om mee te gaan als extra bemanning, want het zou nog wel eens gevaarlijk kunnen worden.

Duur

Eén programma duurt ongeveer 45 minuten.

Leeftijd

 Meest geschikt voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar.

Optioneel

 Het is mogelijk om tegen een kleine meerprijs na afloop balloncreaties te maken en uit te delen. Er word dan ook gezorgd voor een piratenspeurtochtje en kleurplaten. Tevens is het mogelijk om op dezelfde dag een tweede show op te voeren, dit tegen gereduceerd tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Inclusief

+/- 45 minuten durend programma door twee acteurs, geluid en decor.

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook