Programma
We schrijven het jaar 1923. De familie Vianetta is de machtigste maffiafamilie uit de wijde omgeving. Ze houden zich als enige bezig met handel in ijs en smokkelen van whisky. Alles lijkt goed te gaan totdat plotseling de hoogste baas wordt aangevallen en vermoord.

U komt binnen en wordt meteen goed onderzocht door Mario de Bodyguard. Hij checkt iedereen op verboden wapenbezit en verdovende middelen. Van de zwoele, maar sluwe Carlita ontvangt u dollars die u erg goed kunt gebruiken bij het oplossen van de moord. Max Marmer, de doodgraver, vertelt wat er allemaal is gebeurd en deinst er niet voor terug iedereen een offerte aan te bieden voor een geweldige uitvaart. Later zal de treurende weduwe haar entree maken, maar is zij wel zo in de rouw of is het maar schijn?

Vanavond wordt er gegokt, een drankproefspel gespeeld en onder leiding van een ludieke agent een moord ontrafeld. Een theatrale maffia-avond vol humor!

De krant

Tijdens deze avond wordt een krantje uitgegeven met daarin aanwijzingen over de moord. U heeft de mogelijkheid iets hierin te plaatsen, zoals een felicitatie of een ''wist u datje''. Deze informatie dient twee weken voorafgaand aan het programma te worden aangeleverd.

Wat moeten de gasten doen?

Uitvissen wie de moord heeft gepleegd en vooral ''waarom?''. Dit doen ze door te redenen vanuit de aanwijzingen die tijdens het theater naar boven komen. Tevens krijgt men de mogelijkheid de verdachten zelf te ondervragen, echter moet men er in dit geval ''dollars'' voor betalen.

Groepsgrootte

Tot ongeveer 80 personen.

Inclusief

3,5 uur durend programma door vijf acteurs en actrices, prijsjes voor de winnende groep en 50 krantjes.

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook