Programma
Een knotsgek en hilarisch moorddiner waarbij u wordt getrakteerd op een flinke dosis humor en daarbij ook nog kunt speuren naar de moordenaar van een aantal bizarre moorden. Heerlijke ludieke personages verrassen de gasten met een avontuur om nooit te vergeten.

De baron van het kasteel is vermist en vermoedelijk vermoord door het verzet dat zich afzet tegen de Fransen. Wanneer de Franse soldaat Rochefort ook nog wordt vermoord, begint alles uit de hand te lopen. Uw hulp is zeer dringend nodig.

U belandt op een gedenk-bijeenkomst voor de vermiste baron van Breyl. Hij is nu officieel 1 jaar vermist en volgens zijn weduwe en halfbroer is het de hoogste tijd om hem officieel dood te verklaren, zodat ze verder kunnen met hun leven. De hebzuchtige monnik Emmentaler slaat een slaatje uit de situatie en zet iedereen onder druk voor zijn eigen gewin. Het nichtje van de baron lijkt zich aangesloten te hebben bij het verzet en stuurt geheime berichten. Een geweldig moorddiner met een wel heel verrassende ontknoping!

Wat moeten de gasten doen?

Speuren naar de moordenaar! Dit maken uw gasten in groepsvorm duidelijk tijdens het slotoordeel. Ze baseren hun oordeel door te redeneren vanuit de aanwijzingen die tijdens het theater naar boven komen. Tevens krijgt men de mogelijkheid de verdachten zelf te ondervragen.

Groepsgrootte

Tot ongeveer 80 personen.

Inclusief

3,5 uur durend programma door vier acteurs en actrices en een prijs voor de winnende groep.

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook