Op deze pagina laten wij u graag kennismaken met een aantal van onze projecten. Zo krijgt u een nog beter beeld van onze werkzaamheden. 

Cluedo voor M-Event

Exclusief voor M-Event uit Maastricht hebben wij een uniek cluedospel geschreven. Tijdens dit programma gaan de gasten op zoek naar de moordenaar(s) van een moord en komen daarbij diverse excentrieke personages tegen. Stel hen de juiste vragen en probeer met de antwoorden de moord te ontrafelen. Met dit theatrale spel zijn wij veelal te vinden op Château Neercanne te Maastricht en Kasteel Vaalsbroek in Vaals.

Bedrijfsfeest Ecobliss

Voor het bedrijf Ecobliss toverde wij Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch om tot ''Ecoblissia'': een middeleeuws dorp met alles erop en eraan. +/- 250 Nationale en internationale gasten vertoefde een dag lang in een wereld van ridders, dieren en oude ambachten. De gasten werden allen in middeleeuwse kledij gehesen om de beleving nog groter te maken. Tientallen acteurs, muzikanten en magiërs werden ingezet om er een onvergetelijke dag voor jong en oud van te maken. Ook het kinderentertainment en avondprogramma (met Erwin, Beppie Kraft en Diana Olierook) lag in handen van à Propos Produkties.

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook