Programma
Swingende hippies ontvangen u bij binnenkomst. Bij hen staat alles in het teken van ''love and peace''. Het flower-power meisje versiert de gasten met bloemetjes en een hippie zorgt voor hilariteit.

Als iedereen binnen is gaat de goeroe-verkiezing van start. Onze twee hippies gaan op zoek naar een geschikte leider voor uw ''commune''. Door middel van een ludieke ceremonie wordt deze goeroe op passende wijze vereerd. In de loop van de avond (bijvoorbeeld na het eten) maakt u kennis met twee knotsgekke soultypetjes. Met flitsende discokostuums zullen ze zich niet ongemerkt tussen uw gasten begeven. Met een grote fotolijst worden uw gasten uitgenodigd op de foto te gaan. Een leuke herinnering van uw feestende gasten is immers altijd leuk om terug te zien.

Later op de avond is het tijd voor de wervelende hitquiz met gekke opdrachten en maffe prijzen. Drie kandidaten strijden tegen elkaar, waarbij het publiek hen helpt. Als hoogtepunt van de avond geeft ''Elvis the King'' nog een wervelende liveshow weg. Dan is het allemaal de dansvloer op! 

Duur

 Dit programma duurt 3 uren (ontvangst, showblokken en zang).

Optioneel

 Tegen meerprijs kan er o.a. een hippie waarzegster en/of jaren '70 tafel-goochelaar of ballonkunstenaar worden bijgeboekt. Ook is het mogelijk extra give-aways of een verlichtte dansvloer (3x3 m.) erbij te bestellen.

Groepsgrootte

Tot ongeveer 80 gasten. Daarboven raden wij aan extra acteurs of acts in te zetten.

Inclusief

3 uur durend programma door twee acteurs met dubbelrollen, 5 uur DJ met licht en geluid, snoep en bloemetjes (tot 50 personen), 3 prijzen voor de quiz en een afro-pruik voor de goeroe. Ook is de act van ''Elvis the king'' bij dit programma inbegrepen.

 

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook