Programma
Tijdens deze moordavond wordt u meegenomen in middeleeuwse sferen die u nog lang zullen heugen. Humor en gezelligheid staan centraal in dit programma. Uw gasten worden ontvangen door Deerne Daisy, een onschuldig ogend dienstmeisje. Maar pas op, laat u niet misleiden. Wanneer de graaf later zijn entree maakt, buigt iedereen respectvol. Tevens worden er diverse gasten tot ridder geslagen (u mag hier zelf suggesties voor aandragen).

Gedurende de avond maken uw gasten kennis met diverse personages uit het verhaal. Denk hierbij aan beul Brutus, die graag handjes afhakt en waarzegster Fata, die een glorieuze toekomst voorspelt. Jonkvrouw Marianne wil alles weten over de huwelijksnacht.

In het begin lijkt alles normaal, maar al snel komt er narigheid aan het licht. De broeierige sfeer van roddels, intrige en kwaadspraak vindt zijn hoogtepunt wanneer de graaf hevig bloedend de zaal binnen strompelt en levenloos ter aarde stort!

Wat moeten de gasten doen?

Uitvissen wie de moord heeft gepleegd en vooral ''waarom?''. Dit doen ze door te redeneren vanuit de aanwijzingen die tijdens het theater naar boven komen. Tevens krijgt men de mogelijkheid de verdachten zelf te ondervragen.

Wat vragen wij van u?

We ridderen aan het begin van de avond enkele gasten, die aan het einde de teamcaptains zijn. U kunt enkele namen doorgeven.

Groepsgrootte

Tot ongeveer 80 personen.

Inclusief

3,5 uur durend programma door vijf acteurs en actrices en prijsjes voor de winnende groep.

 

 

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook