Programma
Onze twee zeer ervaren entertainers brengen een gevarieerd en super gezellig programma met veel zang, spelelementen en humoristische acts: speciaal voor senioren.

Gelijk bij aankomst ontvangen Michel en Samantha iedereen feestelijk. Ze spelen vrolijke deuntjes op hun accordeon en zorgen ervoor dat iedere gast al met een glimlach naar binnen komt. Tijdens het eerste showblok starten gastheer Michel en gastvrouw Samantha met een hilarisch interactief optreden met de nodige magie en prachtige balloncreaties. Daarna volgt een verrassende sketch waarin ze beiden in een andere rol kruipen. Tot slot eindigt het duo dit blok met een knallende muziek-bingo waarbij de prijzen in de vorm van live gezongen serenades (liedjes) worden aangeboden.

Na een pauze voor een drankje, volgt een humoristische klucht waarbij de acteurs in lachwekkende typetjes transformeren. Hierna volgt een prachtige ode aan Toon Hermans en Wim Sonneveld. Michel en Samantha sluiten hun show af met een interactief spelprogramma, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Een laatste Hollandse meezinger mag natuurlijk niet ontbreken.

Na het programma worden de gasten persoonlijk uitgezwaaid door het gastpaar en is iedereen het erover eens. ''We hebben een prachtige middag gehad.''

 

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook