Programma
Gaat u dit jaar ook voor een onvergetelijke kerst? Dan presenteren Michel en Samantha u een wervelende kerstshow, vol humor, speciaal voor de decembermaand.

Bij binnenkomst worden de gasten in kerstsfeer ontvangen door Mariah & Willem, de vrolijke koorzangers. Zij lijken zo weggelopen uit de tijd van Charles Dickens, met hun prachtige kleding uit die tijd. Ze brengen sfeervolle kerstliedjes en begeleiden zichzelf met vrolijke belletjes. Als iedereen eenmaal binnen is zingen zij samen met de gasten nog een paar liedjes. Daarna vangt het kerstdiner/brunch aan.

Na het diner/de brunch staat de eerste activiteit op het programma. De gasten gaan samen met Michel en Samantha kerstkienen. Dit keer echter niet met getallen, maar met herkenbare plaatjes. Allerlei grappige kerst-prijsjes zijn er te winnen. Een vrolijke kerstquiz met allerlei interessante en leuke vragen over Kerstmis is het tweede showblokje van dit programma. Een komisch onderdeel waarbij de gasten actief kunnen deelnemen. Een muzikale verrassing is de basis van het laatste blokje. Michel kruipt in de huis van '"Elvis the king'' en brengt een feestelijke medley van Elvis-liedjes en prachtige kerstliedjes. Samantha wordt een betoverend kerstvrouwtje dat voor de nodige gezelligheid zorgt.

Wanneer het programma is afgelopen nemen Michel en Samantha afscheid van hun gasten. Al met al een geweldige belevenis in kerstsfeer die men niet snel zal vergeten.

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook