Programma
Swingende hippies ontvangen u bij binnenkomst. Bij hen staat alles in het teken van ''love and peace''. Het flower-power meisje versiert de gasten met bloemetjes en een hippie zorgt voor hilariteit.

Als iedereen binnen is gaat de goeroe-verkiezing van start. Onze twee hippies gaan op zoek naar een geschikte leider voor uw ''commune''. Door middel van een ludieke ceremonie wordt deze goeroe op passende wijze vereerd. In de loop van de avond (bijvoorbeeld na het eten) maakt u kennis met twee knotsgekke soultypetjes. Met flitsende discokostuums zullen ze zich niet ongemerkt tussen uw gasten begeven. Met een grote fotolijst worden uw gasten uitgenodigd op de foto te gaan. Een leuke herinnering van uw feestende gasten is immers altijd leuk om terug te zien.

Later op de avond is het tijd voor de wervelende hitquiz met gekke opdrachten en maffe prijzen. Drie kandidaten strijden tegen elkaar, waarbij het publiek hen helpt. Als hoogtepunt van de avond geeft ''Elvis the King'' nog een wervelende liveshow weg. Dan is het allemaal de dansvloer op! 

 

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook