Wij bieden allerlei super gezellige workshops die perfect passen in een teambuilding programma en die bovenal geschikt zijn voor iedereen! Binnenkort vindt u hier nog veel meer workshops die u zeker interessant gaat vinden!

Een voorbeeldje: Workshop Magic

 

Deze stap-voor-stap goochelworkshop neemt u mee naar de wereld bvan de magie en onthult een aantal van haar geheimen. Onze sympathieke goochelaar is een kei in z'n vak en begint eerst met een demonstratie van zijn kunsten. U valt van de ene in de andere verbazing! Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan en een aantal fijne kneepjes zelf onder de knie te krijgen. 

Na dit programma zijn de deelnemers in staat zelf een aantal trucs te vertonen aan publiek! Het is mogelijk om ter plekken een oefenpakketje aan te kopen en wie weet ontdekken de mensen in zichzelf een goochelaar in spe en maakt u van het volgende feestje een magische avond! Iedere deelnemer aan deze workshop krijgt een goocheltouw en een hand-out (beschrijving) met verschillende goocheltrucs. 

Met uw team een magisch optreden verzorgen?

De bovenstaande workshop kan worden uitgebreid met een aantal illusies in de stijl van Hans Klok! Er worden dan, naast een aantal kleinere goocheleffecten, ook een aantal grotere trucs (illusies) geoefend. Wij hebben bijvoorbeeld de verschijningskooi waarbij uit een lege kooi plotseling iemand tevoorschijn wordt getoverd en de Minicube waarbij iemand compleet lijkt te verdwijnen! Beide zeer indrukwekkende trucs! 

 Aan het eind van het programma kunnen, indien van toepassing,  de geleerde trucs & illusies vertoont worden aan de rest van de groep in een wervelende Magic show. Dit is absoluut een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers. 

Bel of mail ons voor een passend voorstel!

Amuse-ical is een geweldig (teambuilding)programma waarbij er, in teams, naar een eindproductie wordt toegewerkt. Onder leiding van ervaren instructeurs gaan de mensen aan de slag met een bepaalde kunstvorm. Elke groep heeft zijn eigen 'discipline'. Standaard zijn er vier verschillende: dans, toneel, muziek & zang, maar deze kunnen in overleg worden vervangen door andere kunstvormen. Eerst krijgen de teams een korte algemene introductie op de gekozen discipline en daarna wordt al snel gewerkt aan de Show. Die bestaat uit een spetterende finale waarbij iedere groep zijn ingestudeerde stuk gaat opvoeren aan de rest van de groep. Alles staat hierbij in het teken van beroemde musicals. Dat wordt dus: mee drummen op muziek van de Lion king, een sierlijke dans in thema Cats, een meerstemmig lied uit Grease of een hilarische interpretatie van Sneeuwwitje.  

à Propos Produkties biedt originele teambuilding programma's aan. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van gevarieerde activiteiten waarbij er voor ieder wat wils bij zit. Hierdoor zijn onze programma's zeer toegankelijk voor iedereen. Denk hierbij aan zowel sportieve als recreatieve onderdelen, maar ook ludieke en creatieve elementen.

 

 

Programma

Kasteelstorm is een uitdagend en avontuurlijk teambuildingsprogramma waarbij iedere groep een eigen nederzetting moeten opbouwen & beveiligen. Middels slim onderhandelen, gewaagde keuzes maken en samenwerking kan jouw team winnen!

Iedere nederzetting heeft zijn eigen specifieke bewoners zoals de edellieden, de houthakkers en de rovers. Het doel van het spel is ten eerste om zoveel mogelijk macht (middels speciale kaarten) en rijkdom (hout, brood en goudstukken) te vergaren. Bij allerlei spannende, sportieve en ludieke spelactiviteiten kan van alles gewonnen worden wat nodig is om de grote winnaar te worden. Denk aan onder andere vechten met een echte ridder, middeleeuws trefbalvuurhappen,  

Bij dit spel wordt altijd heel fanatiek onderhandelt tussen de verschillende groepen, want je kan van alles in- en verkopen bij de andere teams. 

Verloop van het programma: (fictief tijdspad)

14.00 Uw gasten worden ontvangen door twee acteurs, Graaf Henderick en Daisy de deerne. Zij heten de gasten welkom, delen de groepen en leggen kort uit wat de bedoeling is. 

14.30 Daarna lopen de groepen naar de weide waar het allemaal gaat plaatsvinden. Middeleeuwse tenten, een vecht-arena en brandende fakkels zijn het decor voor een geweldige middag. Elke team krijgt een eigen middeleeuwse tent toegewezen als uitvalsbasis. Dit staat symbool voor hun 'nederzetting'. 

14.45 Dan begint de eerste Spelronde. Hierin krijgen de teams de kans om zoveel mogelijk goudstukken of andere dingen te verdienen. Bij de Middeleeuws gokspelen is dat bijvoorbeeld goud en bij het brug-bouwspel is dat hout.  

15.30 Tijd om te shoppen in het winkeltje van Daisy (o.a. kaarten, wapens) en om handel te drijven met de andere teams. Ook hebben de deelnemers nu even tijd voor een drankje. 

16.00 Tijd voor de tweede Spelronde waarbij er er aan het einde een groot knock out spel wordt gespeeld om heel veel goudstukken. In dit deel komt ook de Oorlogsronde aanbod waarbij de teams hun verworven wapens kunnen inzetten in een symbolische, maar spannende strijd! 

16.45 De laatste kans om nog te handelen en wat aan te kopen in het winkeltje. 

17.15 Vanaf nu worden de kaarten geteld door de Graaf en Daisy en wordt bepaald wie de winnende groep is. 

17.30 Huldiging van de winnaars! 

 

 

Elvis komt weer tot leven bij deze spetterende act. Ideaal als verrassend tussendoortje of als dynamische slotact. The king brengt in een half uur durend live optreden een aantal van zijn grootste hits ten gehore. Voorafgaand aan de act zoekt ''Elvis'' in de zaal naar twee personen die hem assisteren bij de act als zijn persoonlijke cheerleaders. Gehuld in een cheerleaderkostuum zorgen zijn voor een onverwacht hilarisch sausje over dit knallende optreden. Een heerlijke herkenbare en swingende act die uw feest zeker een meerwaarde zal geven.

 

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook