De basis van onze eigen producties wordt gevormd door professionele acteurs, al dan niet aangevuld door andere artiesten zoals muzikanten of magiërs. Het inzetten van acteurs versterkt de beleving van de gast, brengt uw programma echt tot leven en zorgt voor die ene onvergetelijke ervaring, welke u graag wilt creëren.

Tevens hebben we acteurs met trainingservaring op diverse gebieden. Denk hierbij aan klantgerichtheid en communicatie- en agressietraining. Bijvoorbeeld bij de Hotelschool in Maastricht, waar al 10 jaar gebruik wordt gemaakt van onze diensten.

Onze acteurs zijn op vele manieren in te zetten, geheel conform uw eigen wensen. Allerlei hilarische typetjes en speciale topacts hebben al veelvuldig allerlei gelegenheden opgeluisterd. De acteurs zijn in te zetten voor de meest uiteenlopende doeleinden: als ludieke ontvangst, als stijlvolle begeleiding van uw gasten, als verfrissend intermezzo of waar u ze ook maar voor wilt inzetten.

Voorbeelden: lakei, piccolo, host(ess), infiltratie-act als zwerver of ludieke ober, poetsvrouwen, jonkheer en jonkvrouw, waarzegster, schoenenpoetser, sinterklaas, pieten...

Kunt u het gewenste programma of typetje niet vinden op onze website? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken uw ideeën en gewenste invullingen graag werkelijkheid.

Contactgegevens

à Propos Produkties
Maastrichterlaan 105
6191 RT Beek

 +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Kamer van Koophandel: 14120348
Algemene voorwaarden

Like ons op Facebook